Ønsker du virkelig at forkæle dine krybdyr med de bedste insekter, er der god grund til at læse med her. Der er ingen tvivl om, at insekter er fantastisk ernæring for krybdyrene, og derfor vil vi i dette indlæg hjælpe jer på vej med, hvilke insekter der passer til dit specifikke krybdyr.

Kakerlakker - et af de bedste insekter

Kakerlakker er glimrende foder for især firben/øgler, frøer og tudser. Der er specielt en art af kakerlakker, der er iøjnefaldende, og det er dubia kakerlakker. Fordelene ved dubia og kakerlakkerne generelt skyldes mange ting. Først og fremmest lugter de ikke, de er stille, de kan ikke flyve, og de kan ikke klatre op ad vertikale overflader. Herudover består de af 28% protein, 6% fedt og 3% kulhydrater - altså utrolige næringsrigt og godt for dine krybdyr. Man fristes næsten til at sige, at kakerlakker er en type insekter, der er skabt som foder til krybdyr. Kakerlakkens levetid er også bemærkelsesværdig, da den kan leve i 12 til 18 måneder. Derfor kan du opbevare dem et sikkert sted uden at være nervøs for levetiden.

Fårekylling

Værdien af fårekyllinger kan heller ikke undervurderes. Insektet holder måske titlen som det mest populære foder til krybdyr i historien. De er alsidige i forhold til krybdyrene og kan med fordel bruges som foder til eksempelvis skægagamer, kamæleoner, varaner, fugleedderkopper samt de førnævnte (øgler og frøer). De består ligeledes af gode næringsstoffer i en fordeling som følger: 21% protein, 6% fedt og 3% kulhydrater, hvilket er meget fordelagtigt for mange krybdyr. Fårekyllingerne kan have en kraftig lugt, men her handler det om at opbevare dem rigtigt. Dette kan eksempelvis gøres i en plastikbeholder med ventilation.

Melorme

Melorme er en anden type insekt, men ikke desto mindre er de meget velfungerende som snacks til krybdyrene. Melorme vil også blande sig i toppen for det mest populære foder til krybdyr, især fordi de er lette at håndtere for ejeren, og fordi de er gode til at supplere med. Det anbefales, at melormene selv bliver fodret med vitaminer eller kalcium. Her er havre og vand to simple, men gode muligheder. På den måde vil melormene holde sig sunde. De kan opbevares både på stuetemperatur eller på køl i køleskabet.


Insekter hos krybdyrsiden.dk

Disse tre er altså blandt de mest populære insekter, som med fordel kan bruges som foder til krybdyrene. De kan fodre mange forskellige krybdyr, og de bidrager med mange gode næringsstoffer, som sørger for, at dit krybdyr holder sig sund. Vi har utallige insekter ud over de ovennævnte, og der findes flere forskellige inden for kategorierne. Se udvalget her.

 

Vi kan levere insekter lige til døren i den rette temperatur, hvilket også er det anbefalede. Ønsker man levering til en post- eller pakkeboks, kan man risikere, at temperaturen afviger for meget, hvilket kan have effekt på insekterne. Skulle du have spørgsmål til vores insekter eller noget helt andet, skal du være velkommen til at kontakte os på +45 21 58 42 96 eller på mail@krybdyrsiden.dk.


Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse