Hos os finder du alt til dine krybdyr. For at skabe de ideelle rammer for dine reptiler, bør du erhverve dig med lidt tilbehør, som dine krybdyr med garanti vil blive glade for. Vores brede sortiment er nøje udvalgt og råder over en række eftertragtede kvalitetsprodukter. Vi foreslår at du kigger hjemmesiden igennem for at finde de rigtige indretningsprodukter til dit unikke krybdyr.

Herunder vil vi give en gennemgang af anbefalingsværdigt udstyr, såsom Exo Terra terrarier,kork rør,bambus,varmelamper og plastikplanter.

Med Exo Terra’s produkter skaber du et godt hjem til dine krybdyr  

Med Exo Terra’s eftertragtede terrarieprodukter på markedet er det blevet muligt at skabe de bedste levevilkår for dine reptiler. Deres udvalg spænder vidt, og indebærer både terrarier, plastik planter, og varmelamper. Exo Terra er førende på markedet, og deres produkter giver mulighed for at efterligne reptilernes naturlige habitater på bedste vis.

Så, ønsker du et godt, og velovervejet hjem til dine krybdyr bør du tjekke Exo Terra’s produkter her på siden. Med deres ekspertise, og erfaring indenfor krybdyrsverdenen går man aldrig galt i byen.

Kork rør og plastik planter er vigtige for indretningen i dit terrarie  

For at give dit krybdyr en følelse af hjemmelighed i dens naturlige terræn, er det vigtigt at erhverve dig med tilbehør, som giver mulighed for at kunne skjule sig i både planter, kork rør og bambus. Reptiler lever typisk i områder med tilgroet beplantning, huler og skjulesteder, og derfor er det essentielt at erhverve sig med disse. Vores kork rør er særligt populære, da de både er dekorative, og virker som det perfekte skjulested til dine reptiler. Det samme gælder vores natur bambus rør, disse er dog typisk lidt længere. Yderligere er vores plastik planter i høj kurs, eftersom disse giver en følelse af jungle og regnskov for krybdyret, og samtidig virker dekorativt.

Med ovenstående tilbehør giver du reptilen en hjemmelig følelse til artens oprindelige omgivelser.


Sørg for at krybdyrene kan holde varmen med varmelamper og UV-lys

Det er de færreste krybdyrsarter der stammer fra kolde egne. De fleste har oprindelsessted i de varme kontinenter, såsom Afrika, Sydamerika og Australien. Derfor bør man være opmærksom på at de fleste arter har behov for varme og UV-lys. Heldigvis inkluderer vores udvalg derfor en længere række produkter, som giver de bedste temperaturvilkår for dine krybdyr. Vi har både UV-lys til arter med lavt, og højt UV-behov. Undersøg derfor hvilket UV-behov din reptil har, og tjek derefter vores side for at finde den rigtige UV-pærer.

Uanset om dit krybdyr har behov for UV-belysning eller ej, er en varmelampe ofte god i dit terrarie. Varmelamper giver en fin temperatur til terrariet, og derigennem forbedrer din reptils leverammer. På vores sider omlys- og varmeteknik, kan du læse mere om forskellige modeller.


Således har vi givet en introducerende gennemgang af, hvilke behov dit krybdyr har for at få de bedste levevilkår. Hos Krybdyrsiden forhandler vi alt udstyr og tilbehør, som er nødvendige for at give din reptil den bedst mulige tilværelse. Husk at undersøg om produkterne passer til din art, og hvis du er i tvivl om dette, er du altid velkommen til at kontakte os. Endvidere har du også mulighed for at finde levende foder, og fodertilskud på vores hjemmeside, som passer specifikt til din art.

Vi ønsker dig held og lykke med dit krybdyr, og håber at vi med vores produkter kan give dig den bedste oplevelse.


Husk at vi leverer vores produkter over hele landet!Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse