Effekt (Watt)

10 Watt - 160 Watt

Nyhedsbrev

Rugemaskiner & Substrat 30 produkter.


Fuldautomatisk rugemaskine

På Krybdyrsiden giver vi vejledning til køb af en fuldautomatisk rugemaskine. For at få de bedste resultater, skal maskinen stå det rigtige sted, hvor en temperatur på mindst 20 grader er essentielt. Den mest optimale temperatur du kan opnå med din rugemaskine er dog mellem 21-22 grader. Når det er tid til at udrude æg, skal du have styr på følgende:

  • Æggene skal være befrugtede

  • Det skal være friske æg

  • Ingen æg må være over to uger gamle

  • Brug kun sunde æg - baseret på udseende

Typisk, når du finder æg til udrugningen i rugemaskinen, bør de gerne vendes én gang dagligt. Dine æg vil især blive styrket, så længe de får den rigtige foder. Du kan se et udvalg af foder under “Foder og fodertilskud”.

Den gode foder sørger for, at dine æg styrkes, til når udrugningen skal finde sted. Styrken af skallen på æggene er et resultat af, hvor mange mineraler og vitaminer, som foderet har. Derfor er det vigtigt, at foderet er af naturen. Yderligere er det en klar fordel, at dine æg vejer 55-65 gram, når der skal udruges. En mulighed er at få en vægt til æggene, så du får de helt rigtige æg i rugemaskinen.

Rugemaskiner til salg

For at gøre sig sikker på, at maskinen får den bedste temperatur, bør rugemaskinen startes et døgn forinden æggene placeres. Det er i forlængelse heraf vigtigt, at du finder en rugemaskine, som kan styre temperaturen, hvorfor det er vigtigt, du finder den rigtige maskine. På Krybdyrsiden har vi rugemaskiner til salg, som opfylder de krav, som en god maskine bør indeholde. Det er nemlig den minimale varmeforskel, som afgører, om det bliver et godt eller skidt resultat.

Sørg for at have termometeret i orden, da der arbejdes på små marginer. Tiden der går fra, at dine æg er blevet lagt op, til de har en ens temperatur, er typisk 3 timer. I denne proces skal varmen være urørt, så rugekassen kan stå for sig selv.

Som udgangspunkt bør du benytte handsker til at vende æggene, da det lukker sveden fra hænderne ude.

Såfremt du har spørgsmål angående rugemaskiner, er du altid velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig med at komme igang.

Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse