Længde (cm)

17 cm - 200 cm

Bredde (cm)

14 cm - 22 cm

Nyhedsbrev

Varmelamper 55 produkter.

Benyt filteret til venstre for nemmere at finde frem til netop det du søger.

 

En varmelampe er nødvendig for dit krybdyrs helbred og trivsel.

Varmelamper hjælper nemlig dit krybdyr med at regulere deres kropsvarme.

De fleste krybdyr, der bliver holdt som kæledyr, stammer oprindeligt fra tropiske skove og ørkener. Det betyder, at de koldblodede krybdyr har brug for høje temperaturer. Dem får de typisk direkte fra solen. Men det kan være svært at finde regelmæssig solskin og varme i Danmark og resten af Norden. Derfor er varmelamper nødvendige, når du skal pleje og passe på et krybdyr.

Hos Krybdyrsiden finder du et kæmpe udvalg af de bedste varmelamper til krybdyr og terrarier.


Find den bedste varmelampe til dit krybdyr

Hos Krybdyrsiden har vi specialiseret os i at finde det tilbehør til terrarier, som dit krybdyr trives bedst i. Det gælder også for vores varmelamper.


Alle koldblodede arter trives bedst i varme temperaturer. Den belysning eller temperatur, dit krybdyr har det bedst i, afhænger dog af, hvor arten oprindeligt stammer fra. Derfor anbefaler vi også, at du bruger en termostat eller et hygrometer til at regulere varmen i dit terrarie.


Alle vores varmelamper har en keramisk sokkel. Det er vigtigt, fordi varmepærer afgiver højere temperaturer end almindelige lamper. Med en keramisk sokkel er du sikker på, at lampen er beskyttet mod de store temperaturforskelle. Hvis du bruger en almindelige lampe med en varmepære, kan du nemlig risikere, at pæren smelter plastikfatningen, du finder i de fleste almindelige lamper.

Varmelampe til terrarie

Vores varmelamper egner sig til et hvilket som helst terrarie – uanset størrelse eller type.


Det betyder, at hvis du kun har plads til en frithængende varmelampe eller har et større areal med plads til standere og klemmelamper i hver side, kan du nemt finde det her på siden. Din varmelampe kan derfor nemt tilpasses til dit krybdyrs terrarie eller areal.


Skal du i en årgang ikke bruge en varmelampe, kan du også nemt udskifte pæren. Så fungerer den som almindelig belysning til dit terrarie.


Er du bange for, at dit krybdyr brænder sig på lampen? Så kan du også anskaffe dig et beskyttelsesgitter – eller købe en varmelampe med indbygget beskyttelsesgitter. De er nemme for dig at fjerne, når du skal udskifte pæren, men svære for dit krybdyr at løsne eller ødelægge.

Pære til varmelampe

Pæren i din varmelampe bestemmer hvilket lys og temperatur, der bliver udledt. På Krybdyrsiden kan du finde både infrarøde, blå, UVA eller UVB-pærer til din varmelampe.


Alle vores varmelamper passer sammen med en hvilken som helst varmepære, der har en E27-fatning. Det er den type, vi i hverdagen ville kalde en stor fatning.


Vores pære bruger mellem 25W til 150W. Jo højere en temperatur, jo flere watts skal der også bruges. Du kan se på de enkelte varmelampe hvor mange watts, de er designet til.

Infrarød

Infrarøde pærer virker godt, når du vil opvarme et område om natten. Det er, fordi de fleste reptiler og krybdyr, ligesom mennesker, ikke kan se infrarød, der ligger langt ude på lysspektret. Dette er dog ikke tilfældet med nogle slangearter.

UVA eller UVB?

UVA-pærer afgiver et lys, der hjælper dit krybdyr eller reptil med at følge deres almindelig cyklus. Det betyder, at det hjælper dem med at vide, hvornår de skal spise, hvornår det er dag (dagaktive) og hvornår de skal formere sig eller sove.


UVB-pærer derimod hjælper dem med at danne D3-vitaminet, som gør at deres knogler vokser korrekt og deres krop kan optage calcium fra deres føde.

Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse