Nyhedsbrev

Levende foderdyr 224 produkter.

Benyt filteret til venstre for nemmere at finde frem til netop det du søger.

* i vinterperioden lagerfører vi kun de foderdyr, som vi kan garantere frem i god kvalitet.

Underkategorier »Foderdyr / foderinsekter i den bedste kvalitet

Alle vores kakerlakker, fårkyllinger, melorme og græshopper er en blanding af import og eget opdræt.
Alle foderdyr / foderinsekter fodres med varieret foder, grønt og får vitamin/kalk tilskud.
Dette sikrer foderdyr / foderinsekter i den bedste kvalitet.
Foderdyr / foderinsekter bliver først pakket ved bestilling, da det sikre flest levende foderdyr for kunden.

Transport af dine Foderdyr / foderinsekter

For at sikre en kort transport tid, så bliver foderdyr / foderinsekter ikke sendt op til weekenden. (sender mandag til torsdag).
Foderdyr sendes kun direkte til modtager med kurer. Det er ikke muligt at sende levende foderdyr til pakkeboks/shop, da hverken GLS, PostNord, BRING eller Dao vil have dem der, pga. frygt for udslip. Pakken skal kan stilles på modtager adressen, hvis ingen er hjemme. Derfor skal man angive placering af pakken i tilfælde af, at ingen er hjemme.
Hvis man vil beholde foderdyrerne i den medsendte plastikbeholder, så kan man give den en lille skive agurk, så de får noget væske. Det vil holde dem i live i længere tid. Sørg for at fjerne det igen inden det bliver dårligt.

Vores udvalg af insekter

Alle vores insekter er sunde og vitale foderinsekter af højeste kvalitet. Vi sørger for ingen er dehydrerede eller udsultede, så du får det bedste, af det du skal bruge. Vores udvalg består af mange forskellige insekter, som indeholder melorme, dubia kakerlakker, steppe fårekyllinger, vandre græshopper og mange flere samt tilbehør.

I insektverdenen er der mange forskellige insekter, hvorfor det kan være spændende at prøve sig frem med et bredere udvalg af foder. Nogle insekter er især populære, og har mange fordele som insektfoder. Nogle af de mest købte insekter inden for krybdyrs hobbyen, er dubia kakerlakker og fårekyllinger, hvor melorme selvfølgelig også er et klassisk og populært valg.

De forskellige insekter - fordele og ulemper

Ved de mange insekter er der både fordele og ulemper, som er værd at vide. Især dubia kakerlakkerne er kendt for at have en lang levetid, samt de er nemme at håndtere. De lever typisk 1-2 år. Har man mere brug for et aktivt foderdyr, som skal trigge de mange jagtinstinkter hos hobbydyrene, bør man derimod vælge fårekyllinger. Disse er også nogle af de sundeste, og fungerer også godt som det hovedsagelige foder. Græshopper er ligeledes også rigtig gode foderdyr, men de kan være svære at holde i liv. Det er vigtigt, at de fodres med frisk græs. Er man dog mere prisorienteret bør man gå efter melormene. De er ikke de sundeste, og bør ikke bruges som primær foder, men er derimod meget populære.

Spiselige insekter

I dag er insekter blevet mere og mere populære. Nu er det endda også blevet attraktivt for mennesker af spise dem, som både kan bruges til madlavning eller som snack. Det gælder f.eks. frysetørret melorme og fårekyllinger, som begge har et højt og nærigt proteinindhold.

Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse