Nyhed! Nu leverer vi også på lørdage!

Højde (cm)

0 cm - 150 cm

Længde (cm)

20 cm - 120 cm

Bredde (cm)

20 cm - 63 cm

Nyhedsbrev

Terrarier 44 produkter.

BEMÆRK: Repcage terrarier er bestillingsvarer. Jeg forventer at få et nyt parti hjem, en gang i måneden, eller når der er nok til at fylde en palle. Prisen er en afhentningspris her i Viborg. De kan sendes til hele landet. Fragtpris varierer efter ens adresse. Kontakt mig, hvis du ønsker en ca. pris for fragt. (vejledende er 300-500 kr. for 1/2 paller og 500-800 kr. for 1/1 paller + moms).
Grundet størrelsen kan de kun sendes med fragtmænd og ikke som pakkepost. Ved køb af over 10.000 kr. kan der evt. gives gratis fragt, alt efter hvor det skal sendes hen.

Efter bestilling, vil du modtage en mail om forventet dato for levering/afhentning.


Vælg det optimale terrarie fra starten

For krybdyret er størrelsen på terrariet yderst vigtig, da det vil gå ud over krybdyrets generelle trivsel på sigt som pladsen bliver mindre i terrariet. Køb af et for lille terrarie vil også medføre den ekstra udgift at skulle udskifte det til et større terrarie.

Nogle krybdyr kræver et terrarie med en god bredde og andre klatrende er højde en fordel. Et terrarie hvor du nemt med dine rengøringsartikler kan komme rundt og gøre rent. Er du i tivl om dit køb af terrarie er passende til dit krybdyr, er du altid velkommen til at kontakte os for at finde det optimale terrarie ud fra dit valg af krybdyr.

Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse