De fleste mennesker finder normalvis hunde, katte eller fisk som de foretrukne kæledyr. Mange elsker dog også at tage sig af de mere koldblodige dyr som krybdyr. Ligeledes finder mange glæde i at udruge krybdyrs æg, hvor man åbenlyst får brug for en rugemaskine. Derfor vil vi i dette indlæg gennemgå en række rugemaskiner, som passer til dine og dit krybdyrs behov. De kommer nemlig i flere forskellige typer, og der er en række ting, du bør overveje, inden du køber rugemaskinen.

Overvejelser når du skal købe en rugemaskine

Det første du bør overveje i din søgen efter rugemaskinen er budget. De kommer i flere forskellige typer og størrelser, som med sig følger forskellige prisklasser. Til dig der vil ruge krybdyr for sjov eller som en hobby, kan du absolut tilfredsstilles med en billigere én af slagsen. Dette betyder, at du kan lede efter mere basiske modeller. Hvis du, på den anden side, driver en forretning, bør du kigge efter mere avancerede modeller. Det kan dog også være, at du som privatperson finder stor glæde i avlingen og dermed ønsker større modeller. Det skal naturligvis ikke komme an på det. Materialet, teknologien og kapaciteten er naturligvis meget vigtige funktioner. Dette, uanset om du udruger æg på den ene eller den anden måde, men dit budget bør afgøre disse egenskaber.

De næste overvejelser man kan gøre sig, er den type krybdyr, du har. Eller måske endda den eksakte type æg, du vil ruge. En rugemaskine replicerer det naturlige klima for ægget - således at det kan udvikle sig og klække med succes. De to vigtigste faktorer at overveje er luftfugtighed og temperatur, som varierer alt efter dyret. Eksempelvis kræver pyton æg en temperatur på omkring 30 grader og meget høj fugtighed. En leopard gekko kræver til gengæld en temperatur mellem 25 og 30 grader. Det er vigtigt, at der justeres efter de nøjagtige forhold. Derfor er det også alfa omega at finde den rugemaskine, der kan opnå den helt nøjagtige temperatur og klima for æggene.

Vigtige egenskaber ved en rugemaskine

Udover ovenstående vigtige egenskaber for de forskellige krybdyr og arter, kan du i visse tilfælde faktisk også kontrollere, hvilket køn du ønsker at producere flest æg af. Dette gøres også ved at ændre temperaturen med færre, små grader. Her kan rugemaskiner med et digitalt termostat måske overvejes. Den indretter ligeledes temperaturen efter vigtige faktorer, der kan påvirke rugen - såsom sollys ude fra.

Det er derfor meget relevant at overveje nogle af disse forskellige ting, når du skal vælge en rugemaskine. På krybdyrsiden har vi en række rugemaskiner, som passer til dit behov. Vi har blandt andet den, der hedder “Lucky reptile Egg-o-bator”, som passer perfekt til nybegynderen, og dig der ønsker at dyrke og ruge æg som en hobby. Maskinen fungerer ganske simpelt og passer perfekt til et beskedent behov, hvor man eventuelt blot ruger et enkelt kuld ad gangen.

Skulle kravene være en tand højere, enten fordi du driver en forretning, eller fordi din passion for det er til en tand mere, har vi på krybdyrsiden også maskiner til det behov. Her anbefales “Lucky Reptile Herp Nursery” maskinen, der har et bredt spænd i forhold til temperatur samtidig med det digitale termostat. Dertil kan man ruge flere kuld ad gangen også af forskellige arter.

På krybdyrsiden.dk har vi ydermere samlet det nødvendige udstyr til din rugemaskine, således at du kan komme godt fra start og vedligeholde æggene undervejs. Skulle du have spørgsmål til hvilket udstyr eller hvilken rugemaskine, der passer til dine behov, kan du altid kontakte os her.


Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse