Hikari Dragon Delite 200 g.

Foder til skægagamer og andre omnivore reptiler

Foder til skægagamer og andre omnivore reptiler

Flere detaljer


kr 159,00

Sidste 2 varer på lager

Kvalitetsfoder fra Hikari
Foderpiller, der bare skal ligges i blød i kort tid inden fodring, og ellers så er klar til brug.
Lavet specielt til skægagamer, men kan bruges til  alle omnivore reptiler.

FUNKTIONER
"Hikari-Germ™"-fordelen
Denne probiotiske forbedrede formel understøtter immun- og fordøjelsessystemets sundhed, mens den hjælper med at reducere lugt af afføring.
Videnskabeligt formuleret til succes
En unikt afbalanceret formulering af insekt- og planteingredienser med præcise niveauer af vitaminer og mineraler, især calcium.
Uimodståelig smag
Fyldt med insektingredienser som melorm og silkeormemel med japansk sennepsspinat og æblemel-grøntsagstilsætninger tilbyder noget, som enhver undervoksen til voksen planteædende eller altædende firben, som skæggede drager, ivrigt vil acceptere.
Udviklet til også at hjælpe dig!
Pelleten er udviklet til at blødgøre, når den lægges i blød i vand og efterligne teksturen af levende mad. Det klæber ikke let til fødderne af dit firben eller de indre overflader af deres miljø, hvilket gør oprydning og vedligeholdelse af bur til et snuptag.
En pelletform med et formål
Denne nugget-formede mad tillader nem fodring via fødetang eller pincet. Teksturen gør det nemt at klæbe til tungen på din skæggede drage, hvilket gør skålfodring også muligt, når de er trænet.
FODRING
Før fodring skal hver pellet lægges i blød i rent, frisk vand i et par minutter for at blive blød. For sub-voksne firben (8" eller 20 cm til 15" eller 40 cm), fodrer så meget, som de vil. For voksne (større end 15" eller 40 cm), fodres én gang hver 2.-3. dag. Hvis dit krybdyr ikke straks tager til Dragon Delite™, kan du prøve at blande en af vores gelmuligheder, som DragonGel™, for hurtigere accept .

Vi anbefaler Dragon Delite™ som en daglig diæt til
Bearded Dragon (voksen), Spiny-tailed firben (baby), Grøn leguan, Blue-Tongued Skink og andre grøntsags- og insektædende firben.

GARANTERET ANALYSE
Råprotein Råfedt Råfiber Fugt Aske Fosfor
min. 24 % min. 3,0 % maks. 10 % maks. 10 % maks. 12 % min. 0,3 %

Hvad synes du om produktet?

Hikari Dragon Delite 200 g.

Hikari Dragon Delite 200 g.

Foder til skægagamer og andre omnivore reptiler

Hvad synes du om produktet?

Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse