Ant formicarium nr. 3

10 x 8 x 22.5 cm.

10 x 8 x 22.5 cm.

Flere detaljer


kr 419,00

5905280167083ks

Sidste vare på lager

Myre formicarium fra Ant expert
Lavet til at holde myre kolonier
Det er helt tæt, for at forhindre udslip
Lavet i laser skåret akryl.

Gold Kingdom formicarium er velegnet til kolonier fra 20 myrer til ca. 2500 stykker.
Det er muligt at udvide formicarium med yderligere elementer.

Funktioner og fordele ved Formicarium:
- Multifunktionsarena: Den rummelige og veloplyste arena er det perfekte sted at placere "byggematerialer", mad og fungerer som en "dumpster" for myrer. Takket være det store rum er myrerne fri til at udforske og udføre deres daglige aktiviteter.
- Advanced Nest Ground Section: Udstyret med et indviklet tunnelsystem, perfekt til dronningen og hendes arbejdere. Der er specielle kamre til larver, et kongekammer og kornmagasiner, der giver myrer alt, hvad de har brug for for at udvikle deres kolonier.
- Materialer af høj kvalitet: Hele er lavet af gennemsigtig akryl, hvilket garanterer fremragende synlighed og holdbarhed. Rededelen er lavet af et unikt materiale, der perfekt regulerer fugtighed, absorberer og frigiver vand og akkumulerer varme, hvilket giver ideelle betingelser for udvikling af myrer.
- Ventilation og kunstvanding: Micromesh låg giver fremragende luftcirkulation. En vandingspipette er inkluderet, så du nemt kan opretholde det rigtige fugtighedsniveau.
- Modulært design: Formicariums udstyret med specielle huller til rør, der muliggør nem udvidelse og tilpasning af redepladsen, når myrekolonien vokser.
- Arenaen er aftagelig: Og nedenunder er der plads til, at vand kan hydrere hele reden.
- Aftageligt arenalåg: Rengør og udskift nemt mad.

Opdag myrernes verden med Myreeksperten Mountain Empire Formicarium – dit vindue ind i myreverdenen og det fascinerende travle liv.

Dimensioner: 10x8x22.5cm

Hvad synes du om produktet?

Ant  formicarium nr. 3

Ant formicarium nr. 3

10 x 8 x 22.5 cm.

Hvad synes du om produktet?

Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse