Når du har fundet dig helt til rette med din slange, gekko eller andet krybdyr, skal du også bruge det bedste tilbehør til dit terrarie.

Det er vigtigt at skabe et sjovt og levende terrarie, som dit krybdyr kan boltre sig i. Men noget tilbehør er vigtigere end andet. Derfor har vi samlet en lille liste af det absolut mest essentielle tilbehør til dit terrarie.


En god og pålidelig rugemaskine

En rugemaskine har til formål at hjælpe dine krybdyrs æg med at klække. Med den vil du kunne styre luftfugtigheden og temperaturen, så du kan skabe det naturlige og sunde klima for æg fra mange forskellige typer arter.

Den bedste rugemaskine du kan få, er den, der kan justeres til dit krybdyr. Den skal kunne indstilles sådan, så du får en jævn temperatur, der kan justeres perfekt til netop dit krybdyrs art og behov. Det holder dig også gerne opdateret og tage sig af meget af arbejdet automatisk. Det skaber ro i sindet, så du slipper for at bekymre dig for om temperaturen nu er helt korrekt, og om dine æg har de optimale betingelser.

Uden disse funktioner, kan du risikere, at dine små slanger og øgler aldrig modnes, og du vil aldrig høre den tilfredsstillende lyd af de små æg, der klækker.


Hvilken rugemaskine skal jeg vælge?

På Krybdyrsiden har vi mange forskellige modeller, som giver dig optimale og vedvarende omstændigheder – samtidig med at den giver dig en lille alarm, hvis temperaturen stiger eller luftfugtigheden ændrer sig.

Zoo Med Reptibator 55W er nem at programmere og gør meget af arbejdet for dig, helt automatisk. Den er tilpas stor til, at du kan have mange æg til udrugning, samtidig med at den kan indstilles til alt fra 15 til 40 grader.

Lucky Reptile Herp Nursery II, 10W er en alsidig rugemaskine. Den kan både køle og varme, så hvis den for eksempel er nødt til at blive placeret i et solbelyst område, kan du indstille temperaturen på alt fra 5 til 60 grader. Den er egner sig godt til skægagamer, kongepytoner, kamæleoner, gekkoer mf.

Reptiles Planet Repti Incubator 2 er en digital rugemaskine, der nem at indstille og har plads til seks foderdyrsbokse. Du kan ikke indstille luftfugtigheden automatisk, men skal selv tilføje vand efter behov. Er luftfugtigheden dog for høj eller lav, vil den afgiver en alarm. Den har også en smart lille display, der fortæller dig, hvor længe dine æg har ruget.


Du kan læse mere, og få et par fif til din rugeproces, i vores guide til den bedste rugemaskine.


Nøjagtigt og nemt hygrometer

Krybdyr har andre behov end traditionelle kæledyr. Luftfugtighed har en kæmpe indflydelse på deres trivsel. Derfor er en præcis og pålidelig hygrometer måske et af de vigtigste tilbehør, du kan få til dit terrarie.

Et hygrometer egner sig især til dig, hvis krybdyr er fra et tropisk område. Her er en høj luftfugtighed en nødvendighed for, at dit krybdyr kan trække vejret ordentligt.


Effektiv belysning og varme

Når man skal pleje krybdyr, har man brug for mange forskellige lys og lamper med hver deres funktion.

Varmelamper er til for at hjælpe krybdyr med at regulere deres egen kropsvarme. Disse lamper er helt essentiel form for tilbehør til dit terrarie. Mange krybdyr stammer nemlig fra tropiske skove eller ørkenområder, hvor de koldblodede arter kan få varme direkte fra solen. I et land som Danmark kræver det som oftest en varmelampe at opnå de temperaturer året rundt.

Når man har en øgle eller slange som kæledyr, vil man dog gerne også kunne se på dem fra tid til anden. Derfor er de fleste terrarier også udstyret med LED lys. Fordelen ved LED er, at den kræver meget lidt energi, ikke påvirker temperaturen i terrariet bemærkelsesværdigt og fylder langt mindre end de gammeldags glødepærer.


Almindelig belysning er også nødvendig for dit krybdyr, fordi de ofte er afhængige af en almindelig 24-timers cyklus, så de ikke bliver forvirret eller får svært ved at sove og indstille sig på anden vis.Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse