Biobed 40L. Økologisk bioaktivt bundlag

Bundlag tuil det bioaktive terrarium

Bundlag tuil det bioaktive terrarium

Flere detaljer


kr 159,00

biobed40

Sidste 49 varer på lager

BIOBED er en spagnumfri og økologisk strøelse fyldt med gavnlige mikroorganismer, som hjælper med at nedbryde de organiske rester, som dine dyr efterlader.

Dette resulterer i et nærmest støvfrit produkt, som egner sig særdeles godt til dyr med åndedrætsproblemer, astma og lignende. Ligeledes reducerer de aktive mikroorganismer dårlig lugt forårsaget af ammoniakfordampning og giver et bedre bund-miljø for dine dyr.

BIOBED kan bruges til dyr i alle størrelser. Alt lige fra heste og andre klovdyr til mindre dyr som krybdyr og gnavere. Det bioaktive bundlag vil være med til at omsætte dine dyrs efterladenskaber og du vil derved ikke skulle skifte bundlag så ofte.

Strøelsen giver et godt indeklima hos dine dyr med høj luftkvalitet. Det er især godt til dyr med sensitive luftveje eller astma og ligende. 

 

FRI FOR STØV:
BIOBED støver minimalt og nedsætter derved risikoen for luftvejsinfektioner hos din hest og giver et bedre arbejdsmiljø. 

REDUCERER LUGT:
Det aktive biobundlag reducerer ammoniak-fordampningen, hvilket giver et bedre indeklima, da både lugt og mængden af fluer reduceres kraftigt.

BIOAKTIV - DRØJ I BRUG:
BIOBED er bioaktivt og er med til at nedbryde de organiske rester fra din hest. Dermed holder strøelse i lang tid og kræver ikke hyppig udskiftning.

HØJ SUGEEVNE:
BIOBED har et højt overfladeareal, hvilket giver en rigtig god sugeevne til at absorbere fugt, urin og lignende.

 

HVAD ER BIOBED

BIOBED er baseret på vores pilekompost, som er et miljøvenligt alternativ, der er både spagnumfri, økologisk, vegansk og så er det produceret lokalt i Nordjylland.

Det er et naturligt produkt lavet af økologisk pil som mikroorganismer og svampe har nedbrudt naturligt. BIOBED er således fyldt med et naturligt aktivt mikroliv, som arbejder uafbrudt med at nedbryde det organiske materiale fra din hest.

 

LAVT KLIMAAFTRYK

BIOBED har et lavt klimaaftryk værende baseret på pil, græs og urter, som alle er hurtigt voksende afgrøder man høster på igen og igen. Ud over at det kræver mindre energi, bruger man kun få ressourcer på den minimale forarbejdning af jorden og belaster derved ikke klimaet og miljøet i særlig høj grad.

 

Vi anbefaler at tilføje springhaler og bænkebider (hvide tropiske, cubanske mm)Perfekt som bundlag i det tropiske og subtropiske terrarium

 

Hvad synes du om produktet?

Biobed 40L. Økologisk bioaktivt bundlag

Biobed 40L. Økologisk bioaktivt bundlag

Bundlag tuil det bioaktive terrarium

Hvad synes du om produktet?

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Kurv  

Ingen varer

kr 0,00 Forsendelse
kr 0,00 Samlet

Priserne er inkl. moms.

Kasse